Flybussen Norgesbuss har modernisert nesten hele sin flåte Flybusser. Alle de 24 nye bussene har Euro6 motorer, og det siste av miljøteknologiske løsninger. Renseteknologien gir minimalt med skadelige lokale utslipp. Da disse bussene kjører mye i bygatene i Oslo har dette vært et meget mål for selskapet. I midten av desember 2018 ble 10 tilsvarende busser satt inn på linje FB3 fra Bekkestua.

Alle bussene er ustyrt med 2 integrerte barneseter som ved et enkelt håndgrep omgjør et ordinært sete til et barnesete. Fra tidligere har selskapet 3 busser med denne løsningen, som er meget populær hos både barnefamilier og sjåførene.

Bussene kommer også med en helt ny dekor. Dekoren er et felles prosjekt i flybussnettverket Flybussen.no, hvor det er ulike farger i de ulike byene. Den nye designen gjør at bussen er meget lett å få øye på i trafikken, og når en står på holdeplassen.

Flybussen Norgesbuss driver nå 4 linjer til og fra Oslo lufthavn; FB1 Majorstuen, FB2 Oslo sentrum via Oslo bussterminal, FB3 Bekkstua og FB5 Oslo sentrum via Bislett. De billgste billettene kjøpes på Flybussen.no eller i appen Flybussen Oslo. Da Flybussen Norgesbuss tok over linjene FB1 og FB3 sommeren 2018 ble billettprisene på nett satt ned. Dte ble også mulig å benytte appen Flybussen Oslo på disse to linjene.